Wat is C60 ?

C60 zou wel eens de meest verbazingwekkende chemie-ontdekking van eind 20e eeuw kunnen zijn. C60 is een afkorting voor Carbon60 (koolstof60), een natuurlijk voorkomend molecuul bestaande uit 60 koolstofatomen die iets vormen dat eruitziet als een holle voetbal.
De wetenschappelijke naam voor C60 is Buckminsterfullerene en het is het enige molecuul van een enkel element dat een bolvormige kooi vormt. Het is uitgebreid onderzocht in biomedisch onderzoek vanwege zijn unieke structuur en ongeëvenaarde fysisch-chemische eigen-schappen. C60 wordt gekenmerkt als een "vrije radicalen spons" met een antioxidant werking die honderden malen hoger is dan conventionele antioxidanten.
lees

 
     
De ontdekking van C60

De molecuul werd oorspronkelijk verondersteld te bestaan door Buckminster Fuller. In 1979 voorspelde hij het bestaan van de C60 koolstof molecule en zei dat deze in de toekomst in de geneeskunde zou gaan worden gebruikt. In 1985 werd C60 ontdekt door drie wetenschappers: Robert Curl, Harold Kroto en Richard Smalley. Ze noemden het molecuul ter ere van hem "Buckminsterfullerene". Ze noemden het ook een "buckyball". In 1996 ontvingen ze een Nobelprijs voor de gezamenlijke ontdekking van C60.
C60 komt uit de natuur

Carbon60 is niet alleen in de natuur te vinden, maar ging ook vooraf aan het leven op aarde. Het wordt geproduceerd in de atmosfeer van gigantische rode sterren. Sporen hoeveelheden kunnen op aarde worden gevonden bij inslagen van meteoren en bij/na blikseminslagen. Kleine hoeveelheden, ongeveer 0,25 procent kan zelfs gevonden worden in de kool van de lont van een kaars. Hoewel C60 in de natuur voorkomt en dus al heel lang bestaat, moet C60 van een pure zuiverheid vervaardigd en verfijnd worden in een laboratorium tot nagenoeg 100 procent zuiver.De meest krachtige tot nu toe bekende Antioxidant ?

C60 is misschien wel de krachtigste antioxidant die tot nu toe bekend is. Het is een universele antioxidant en kan de antioxiderende werking van Superoxide Dismutase uitvoeren Lees , Glutathione, Catalase en CO-Q10. Lees  Deze antioxidanten spelen een belangrijke rol bij de energieproductie in de cel. C60 kan niet alleen helpen bij het maximaliseren van de efficiëntie van de cellen bij het produceren van energie, maar het kan ook cellulaire bescherming bieden tegen veel giftige omgevingsfactoren. leesGezondheidsvoordelen van C60
C60 helpt de ontstekingsfactor in het lichaam te verminderen door oxidatieve radicalen  te neutraliseren Lees. C60 werkt op cellulair niveau door de oxidatieve stress op te heffen, en bewerkstelligt dat de mitochondriën en andere cellulaire processen beter kunnen functioneren.Lees C60 kan helpen om de efficiëntie van cellen te maximaliserenLees bij de productie van energie, hormonen en cellulair metabolisme.

______________________________________________________________________________________________________

          

De Producten van Purple Power, made in USA

Gemaakt met 100% gecertificeerde biologische oliën en verpakt in een
BPA
 (Bis Phenol A) vrije fles.


Gemaakt met de meest zuivere C60 (99,99%)met maximale concentratie.

Door onafhankelijk laboratorium getest op zuiverheid, kwaliteit, concentratie en maximale biologische beschikbaarheid.

Vervaardigd in de Verenigde Staten

Geproduceerd in een door de
 FDA
(Food and Drug Agency) goedgekeurde
 GMP (Good Manufacturing Practise) gecertificeerde faciliteit.

Tevredenheid is dus gegarandeerd.
Over Purple Power in de VS

In 2014 leidde Ken Swartz, ook bekend als 'Ken the Scientist', een onderzoekslaboratorium dat werkte aan de MOXY-fusiereactor. Hij zocht naar manieren om het onderzoeks team tijdens de experimenten maximaal te beschermen tegen mogelijke stralingsgevaren. Door zijn onderzoek leerde hij over C60 en de stralingsbeschermende eigenschappen ervan. Hij en zijn team gebruikten C60 als extra stralingsbescherming tot aan de succesvolle afronding van het MOXY-onderzoeksproject toe.

C
60 had Ken's algemene gezondheid tijdens experimenten aanzienlijk verbeterd, dus bleef hij C60 daarna gebruiken. Tijdens een jaarlijkse controle bij zijn oogarts waren hij en zijn optometrist nogal verrast want ze ontdekten dat zijn
droge maculaire degeneratie was verdwenen. Zijn optometrist had in de loop van zijn
vele decennia lang lopende praktijk nog nooit zo iets meegemaakt.
Na verloop van tijd hielp de C
60 ook bij het genezen van de zenuwbeschadiging die Ken had opgelopen door het jarenlange crossfietsen en andere sportieve activiteiten. Hij begon het product vervolgens te delen met vrienden, familie en verschillende gezondheidswerkers in het metrostation Denver / Boulder, CO.

In 2016 werd
C60purplepower.com gelanceerd. Ken is regelmatig te gast geweest op verschillende internetprogramma's en is mede-gastheer van The C60 Show (bekijk het C60purplepower kanaal op You Tube), waar hij en Sierra Samuel, verschillende gezondheids-wellnessonderwerpen bespreken en een schat aan inzichten verstrekken.

Begin 2019 breidde C
60 purplepower.com zijn platform uit met Anchorslight Technologies en werkt actief aan het leveren van meer producten en een verbeterde ervaringrijke service  aan zijn klanten.C60  Veel gestelde VRAGENWat Is C60, en waarom het te gebruiken ?

C
60 is koolstof60, 60 koolstofatomen in de vorm van een bal.
  C
60 is mono moleculair dat is één molecuul dik.
De vorm C-60 kan worden gezien als die van een draadframe van een voetbal met alleen de ribben. Onze lichamen zijn merendeels koolstof en siliconen en vanwege
deze eigenschap verdraagt onze lichaam C
60 zeer goed, het is volkomen eigen aan de natuur.

Ons lichaam breekt de C
60 niet af, maar kan deze afscheiden.  Zodra de C60 op de waterstofatomen in het lichaam komt, wordt het een super antioxidant!
Het werkt op nanomoleculair niveau.

Omdat het koolstof is, kan het door de celmembranen heen en dus de bloedhersenbarrière passeren. Andere antioxidanten, zoals vitamine C, kunnen dit minder goed.

C
60 kan rond de mitochondriën van de cellen clusteren, en op de waterstofdeeltjes op de zuurstof en dus onmiddellijk uw oxidatieve stressschade* aan uw lichaam beginnen te verminderen.
 

*De vorming van
oxidatieve stressschade staat ook bekend als "vrije radicalen"

Vrije radicalen degraderen onze telomeren, vrije radicalen degraderen ons lichaam. Deze degradatie zorgt ervoor dat we de cellen alsmaar minder exact vervangen worden. C
60 zet zich af rond de kern van de cel en pakt al de oxidatie schade op tot het compleet verzadigd is en je scheidt dan de C60 weer af samen met alle overige giftige stoffen.
C
60 is 172 keer krachtiger dan vitamine C als antioxidant. Vitamine C is de krachtigste antioxidant op deze planeet ... tot aan de ontdekking van C60 als een echte super super antioxidant.

Hoe verhoogt C60 de levensduur ?
( en zelfs tumoren in ratten worden kleiner ! )

Een van de manieren is via het superieure anti-oxidant effect. In tegenstelling tot de meeste antioxidanten, blijft het zichzelf recyclen terwijl het enkele weken in het lichaam blijft. Dit betekent dat het schadelijke vrije radicalen voor onbepaalde tijd effectief kan neutraliseren, vergelijkbaar met de negatieve geïoniseerde waterstof in het product van Patrick Flanagan > Megahydrate.Velen bevelen zelfs aan om een waterstofsupplement met C60 te nemen voor een krachtig synergetisch effect.

Het huidige begrip over C
60 is dat het ook tijdelijk onderdeel wordt van de vetlaag rondom cellen en ook van de mitochondriën. Daar fungeren ze als een reservoir voor elektronen (energie), die ze zowel kunnen innemen als doneren wanneer dat nodig is om "vrije radicalen" (ontbrekende elektronen) te neutraliseren die DNA en cellulaire degeneratie veroorzaken zoals bijvoorbeeld veroudering.

Sommigen zeggen dat het ook helpt bij het verbeteren van het genereren van elektro magnetische velden. Een van de mogelijke oorzaken daarvan is te wijten aan de veldresonantie van de specifieke vorm van het fullereen.Wat zijn vrije radicalen uberhaupt ?

Oxidatieve stress treedt op wanneer een zuurstofmolecule in afzonderlijke atomen splitst met ongepaarde elektronen, die dan
vrije radicalen worden genoemd.


Het lichaam wordt voortdurend aangevallen door oxidatieve stress. Zuurstof in het lichaam splitst zich in afzonderlijke atomen met ongepaarde elektronen. Elektronen zijn graag in paren, dus deze atomen, vrije radicalen genaamd, zoeken het lichaam af om andere elektronen te vinden, zodat ze een paar kunnen worden. Dit veroorzaakt schade aan cellen, eiwitten en het DNA.

Vrije radicalen worden geassocieerd met menselijke ziekten, waaronder kanker, atherosclerose, de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson en vele, vele andere. Ze kunnen ook een verband hebben met veroudering, die volgens Christopher Wanjek, de Bad Medicine columnist voor Live Science, is gedefinieerd als een geleidelijke accumulatie van schade door vrije radicalen.
Lees hele artikel

Waarom zijn sommige C60 producten goedkoper en of hebben een andere kleur dan de merken die wij voeren?

Het eerste grote verschil is de kwaliteit.
De merken die we
promoten, gebruiken de Ultra Hoge Pure C
60 moleculen die voor 99,99% pure C60 zijn. Veel andere merken gebruiken een product van lagere kwaliteit met ook C70 en andere derivaten van het type roet of as die niet zijn getest op hun gezondheids effecten. De merken die wij voeren, gebruiken ook nog eens organische hoogwaardige oliën als basis waarop de C60 is gebonden. Er is ook een verschil in
de hoeveelheid C
60 die wordt gebruikt om het product te
produceren. De merken die wij promoten, gebruiken ook de hoogste hoeveelheid C
60 die aan de olie kan worden gebonden. Er zit 102 mg C60 per 120 ml basisolie in elke 4 oz-fles
(4 oz = Ca. 113 gram). Dit komt overeen met
ongeveer 1,2 quadriljoen nano-moleculen in nanoformaat in elke fles.
Is er ook maar enig gevaar ?

Op basis van de beroemde rat studies die in 2012 zijn gepubliceerd, de daaropvolgende rattenstudies en de ervaring van en de studie op de vele mensen die het sinds die tijd hebben ingenomen, is C60 zeer veilig. Het is gewoon een koolstofmolecuul met 60 atomen (koolstof60), en wordt niet door het lichaam gemetaboliseerd, maar wordt binnen 10 dagen volledig geëlimineerd. Het is ook een natuurlijk voorkomend molecuul dat wordt geproduceerd wanneer bijvoorbeeld de bliksem een hardhoutboom raakt. Hoewel, voor zover we weten, niet is bevestigd, wordt van C60 ook gezegd dat het een belangrijk onderdeel is van de shungiet steen en wordt aangetroffen in het Chinese kruid shilajit.

Dat gezegd hebbende, C
60 is niet officieel getest voor menselijke consumptie (alleen dieren), dus onthoud dat je jouw eigen gezondheidsinstantie bent.
De soms dubieus gerunde FDA zal het waarschijnlijk nooit -om voor de hand liggende belende redenen- gaan goedkeuren. Multinationale farmaceutische bedrijven willen niet dat zoiets als C
60 beschikbaar is voor het publiek, kijk maar eens naar wat er gebeurt met CannaBiDiol-olie bijvoorbeeld.
Is c60 veilig voor dieren ?

De studies toonden aan dat het geweldig was voor ratten! Er is ook overvloedig anekdotisch bewijs dat het heel goed werkt voor huisdieren. De waarschuwing zou de versie van avocado olie zijn. Avocado's zijn mogelijk dodelijk voor paarden en sommige andere dieren. De meeste actuele informatie geeft aan dat avocado relatief veilig is voor de meeste honden en katten, maar misschien wilt u dit navragen bij uw dierenarts en uw huisdier. Aan de andere kant worden olijfolie en kokosolie over het algemeen als zeer gezond beschouwd voor huisdieren. Veel van onze klanten geven hun huisdieren ook 's ochtends een dosis. Avocadoolie is af te raden voor vogels.


Scalaire infusie: alleen met C60 Live-product

De fabrikant van C60 Live beweert dat deze scalaire infusie verschillende voordelen toevoegt, waaronder versterkte communicatie tussen RNA en DNA. Dit helpt ervoor te zorgen dat cellen correct worden gerepliceerd. Er is ook een resulterende verhoogde communicatie tussen onze biologie en het veld dat onze biologie stuurt. Dit is gebaseerd op Quantum Physics en de Unified Field Theory of Science. Als je waarnemingsrealiteit is gebaseerd op het verouderde 'standaardmodel', heeft dit waarschijnlijk geen zin voor jou en kun je het per ongeluk een stapelbed noemen omdat je het niet begrijpt. Als je nieuwsgierig bent, onderzoek dan de onderstaande wetenschappers.

Het scalaire proces omvat blokgolfverzending, op een zeer specifieke frequentie, met een techniek van programmeren via die uitzending in de C
60.

Scalaire fysica is eigenlijk een behoorlijk fascinerend onderwerp. Nikola Tesla, Willhelm Reich, Rudolf Steiner, Viktor Schauberger, Tom Bearden (levend), Dr. Konstantin Kortokov (levend), en vele andere visionaire en baanbrekende wetenschappers werkten uitgebreid in dat gebied.

Ik denk dat Ken Rohla een van de betere is om het voor het gemiddelde publiek uitgebreider uit te leggen.
De dosering van C60:

Realiseer je dat de aanbevolen dosering nooit absoluut exact is. We krijgen de doseringsvraag vaak, en in werkelijkheid is er een reden waarom het niet makkelijk te antwoordden is. De algemene consensus voor een effectieve dosis voor volwassenen is ongeveer een eetlepel per dag.

Het is onbekend wat de optimale dosis is, die afhangt van het individu en hun situatie (gewicht). Het is echter aangetoond dat het veilig is, dus exacte dosering is niet belangrijk voor de veiligheid. Het is echt aan het individu zelf om de vraag op te lossen wat de effectieve dosis is en hoe lang deze met
een fles doet, omdat het afhankelijk is van dingen zoals lichaamsgrootte, absorptiesnelheid, actuele gezondheidsproblemen, dieet, levensstijl, psychologische factoren, etc.


De fabrikant geeft het ook aan zijn 12-jarige hond, hij begon toen deze 9 was, Volgens zijn dierenarts lijkt hij nu 3-5 jaar oud te zijn. Hij neemt één fles per week, maar begon zes weken lang elke dag met een fles van 2 oz om te bewijzen dat er geen schade was. Hij is erg kieskeurig over kwaliteit en test zijn materialen en eindproduct uitvoerig om er zeker van te zijn dat het de beste is wat het mogelijk kan zijn. Tenslotte nemen hij en zijn vrouw het ook, evenals zijn 90+ jaar oude moeder.

Dr. Loretta Ivory van Live Longer Labs heeft zeer positief bewijs dat dezelfde dosering heeft geleid tot het genezen van maculaire degeneratie in haar eigen ogen.
Zelf neem ik het elke dag.


* Als u of uw huisdier allergisch is voor kokosnoten,
 avocado's of olijven ... kies dan een andere olie.
Voor vogels is Avocado-olie niet goed.
Wanneer moet ik het nemen? Met voedsel?
 Met andere medicijnen en supplementen?

Sommige experts zeggen dat het het beste is om het in te nemen met een beetje voedsel met een beetje vetgehalte, om galhulp te hebben bij de emulgering van de verbinding. Er zijn geen andere overwegingen van volle of lege maag, drinken voor of na, geen beperkingen op ander voedsel of medicijnen etc.

Er zijn geen interacties bekend met andere stoffen, dus C
60 kan worden ingenomen in combinatie met medicijnen en andere supplementen of voedsel. Zijn de potentiële voordelen even haalbaar door de C60 olie uitwendig aan te brengen?

Uit ons onderzoek is uitwendige toepassing goed is voor specifieke locale problemen, maar inname is het beste voor systemisch (volledige) effectief voordeel. In de rattenstudies werden zowel ingestie als injectie gebruikt. Inslikken had de beste resultaten.Hoe lang gaat een flesje mee ?

Zoals Max Champie, de maker van C
60 Live zegt:
 “Als je denkt dat micro dosering van één fles om er langer mee te doen, je leven op een of andere manier op wonderbaarlijke wijze zal veranderen, is het alsof je je huis schildert met een penseel. Tegen de tijd dat je aan de achterkant van het huis komt, is dat al
verrot.


Er wordt gezegd dat je het verschil bij dieren meteen zult merken. Voor mensen hangt het af van al die hierboven genoemde factoren. Ik ben van plan het voor onbepaalde tijd te gebruiken.


( Bron: educatieve vertaling van de c60purplepower.com/about )

                                            ( Zie ook  
c60purplepower.com/science )