https://soundhealthoptions.com/Kan trilling genezen ? Heb je je ooit goed gevoeld bij mooie muziek ? Sharry Edwards MEd
erkend door vele wetenschappers en universiteiten die nu bezig zijn met haar soudhealing frequenties mogelijk te gebruiken om Corona patienten te helpen.

Revolutionair, maar zij is al meer dan twintig
Jaar hier mee bezig.
Download hier een gratis CD met healing music.Download


Coronavirus - niet wat het zou moeten zijn


Bewijs biedt compenserende opties (geluidsgolven) voor dit virus die
kunnen helpen bij het definiërenvan infecties en mogelijke zelf-genezing.

Dit artikel onthult de stappen die werden ondernomen om de wiskundige formuleringen van de oorzaak en het uiteenvallen van op griep gebaseerde pathogenen te onthullen.

Geschreven door de Pioneer of Human BioAcoustics, Sharry Edwards, MEd.

Vertaald door google Het gaat om globaal begrip ervan
 
In de loop der jaren gebruikte Sound Health dezelfde protocollen om het publiek compenserende frequenties te bieden voor griepgerelateerde problemen. Lijsten van frequentie-gebaseerde antidota voor vele griepvariëteiten, koorts, antibioticaresistente pneumonie, Epstein Barr, extra binnenvallende bedreigingen ... werden verstrekt voor publiek gebruik. Zie productie 3.
 Een paar jaar geleden merkte BioAcoustic-personeel een verandering op in de wiskundige patronen van de aanbevolen griepvaccins die we hadden gemaakt. De cijfers waren te perfect. Ze kwamen niet overeen met de kiemen en ziekteverwekkers van de natuur die eerder waren gemaakt. De genen en eiwit-antidota waren in conflict met elkaar en er werd geconcludeerd dat deze frequentiecombinaties door mensen gemaakt waren. Door de natuur gemaakte pathogenen hebben antidota die niet harmonisch zijn. Deze huidige Corona Virus frequentie antidota blijken numeriek harmonisch te zijn; wat wijst op waarschijnlijke menselijke inmenging in hun creatie.
 Het BioAcoustic-wiskundepatroon van het virus concurreerde met de feitelijke wiskundecorrelaties die door de conventionele geneeskunde zijn beoogd als onderdeel van het genezingsproces voor dit type ziekteverwekker.
 Het Institute for BioAcoustic Biology heeft niet getest dat iemand is geïnfecteerd met het Coronavirus. De volgende informatie met betrekking tot de frequenties die verband houden met de huidige dreiging wordt gerapporteerd op basis van extrapolatie van eerdere gegevens.
 De frequentie-equivalenten * ™ voor het Coronavirus komen overwegend overeen met het gebruik door het lichaam van vele aspecten en variabelen van Glutathione, op de tweede na Quercetin. Beide vertonen sterke relaties met het immuunsysteem. De onderstaande informatie is informatief maar toont definitieve negatieve uitkomsten indien niet beschikbaar voor het lichaam.


Zie specifieke informatie over beide hieronder:
Glutathione (GSH), een aminozuur, is een antioxidant in planten, dieren, schimmels en sommige bacteriën en archaea. Glutathion is in staat om schade aan belangrijke cellulaire componenten te voorkomen die wordt veroorzaakt door reactieve zuurstofsoorten zoals vrije radicalen, peroxiden, lipidenperoxiden en zware metalen.
Glutathion is betrokken bij de ontgifting van zowel xenobiotische als endogene verbindingen. Het vergemakkelijkt uitscheiding uit cellen (Hg), vergemakkelijkt uitscheiding uit lichaam (POP's, Hg) en neutraliseert direct (POP's, veel oxiderende chemicaliën)

https://www.cambridge.org/core/journals/proceedings-of-the-nutrition-society/article/glutathione-and-immune-function/39488A395CB25E88283204A938A4CBD9

 Het immuunsysteem werkt het beste als de lymfoïde cellen een subtiel uitgebalanceerd tussenniveau van glutathion hebben. Zelfs matige veranderingen in het intracellulaire glutathionniveau hebben ingrijpende gevolgen voor de lymfocytenfuncties. Bepaalde functies, zoals de synthetische DNA-respons, zijn buitengewoon gevoelig voor reactieve zuurstof-tussenproducten en worden daarom begunstigd door hoge niveaus van het antioxidant glutathion. Bepaalde signaalroutes worden daarentegen verbeterd door oxidatieve omstandigheden en begunstigd door lage intracellulaire glutathiongehaltes. Het beschikbare bewijs suggereert dat de lymfocyten van gezonde menselijke proefpersonen gemiddeld een optimaal glutathionniveau hebben. Er zijn geen aanwijzingen dat immunologische functies zoals resistentie tegen infecties of de respons op vaccinatie bij gezonde mensen kunnen worden verbeterd door toediening van glutathion of zijn voorloperaminozuur cysteïne. Immunologische functies bij ziekten die worden geassocieerd met een cysteïne- en glutathion-deficiëntie kunnen echter aanzienlijk worden verbeterd en mogelijk worden hersteld door cysteïne-suppletie. Deze factor is het meest uitgebreid bestudeerd in het geval van met humaan immunodeficiëntievirus (HIV) geïnfecteerde patiënten waarvan werd vastgesteld dat ze gemiddeld een enorm verlies aan S leden, gelijk aan een nettoverlies van ongeveer 4 g cysteïne / d. Twee gerandomiseerde placebo-gecontroleerde onderzoeken hebben aangetoond dat de behandeling van HIV-geïnfecteerde patiënten met N-acetyl-cysteïne in beide gevallen een significante toename van alle geteste immunologische functies veroorzaakte, inclusief een bijna volledig herstel van de activiteit van natuurlijke killercellen. Het moet nog worden getest of suppletie met cysteïne ook nuttig kan zijn bij andere ziekten en aandoeningen die verband houden met een laag gemiddeld plasma-cystinegehalte en verminderde immunologische functies.
 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3628138/
Recent bewijs toont aan dat patiënten met een autismespectrumstoornis (ASS) aanzienlijk lagere niveaus van glutathion hebben dan normaal ontwikkelende kinderen. Het doel van deze studie was om het gebruik van twee veelgebruikte glutathione-supplementen bij personen met een ASS te onderzoeken om hun werkzaamheid te bepalen bij het verhogen van de bloedglutathione-waarden bij proefpersonen.
 Er zijn een handvol voedingsmiddelen die van nature glutathion bevatten, waaronder asperges, avocado, kool, spruitjes, spinazie, broccoli, knoflook, bieslook, tomaten, komkommer, amandelen en walnoten. Een verscheidenheid aan factoren kan echter de niveaus van deze vitale voedingsstof beïnvloeden, waaronder opslag en koken.


Biochemische functie van Wikipedia:
Glutathion bestaat in gereduceerde (GSH) en geoxideerde (GSSG) toestanden. De verhouding van gereduceerd glutathion tot geoxideerd glutathione in cellen is een maat voor cellulaire oxidatieve stress. [9] [10] In gezonde cellen en weefsels bevindt meer dan 90% van de totale glutathionpool zich in de gereduceerde vorm (GSH), en de rest in de disulfidevorm (GSSG). Een verhoogde GSSG-tot-GSH-verhouding is indicatief voor oxidatieve stress.
In de gereduceerde toestand is de thiolgroep van cysteinylrest een bron van één reducerend equivalent. Glutathion disulfide (GSSG) wordt daardoor gegenereerd. De geoxideerde toestand wordt omgezet in de gereduceerde toestand door NADPH. Deze conversie wordt gekatalyseerd door glutathionreductase:
NADPH + GSSG + H2O → 2 GSH + NADP + + OH–
         _____________________________________________________________________________
 Het immuunsysteem werkt het beste als de lymfoïde cellen een subtiel uitgebalanceerd tussenniveau van glutathion hebben. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11115795
                                        _______________________________________________________________________

Met Quercetin als een krachtige flavonoïde, is er een breed scala aan gezondheidsvoordelen, waaronder het vermogen om ontstekingen te verminderen, pijn te elimineren, te beschermen tegen hart- en vaatziekten, te werken als een anti-kanker, het immuunsysteem te stimuleren, histamine te verminderen en irritatie te verminderen van de huid.
 Onderzoek suggereert dat het toevoegen van quercetine aan het dieet kan helpen om allergiesymptomen te verlichten. Onderzoek meldt dat quercetine anti-allergische en antihistamine-eigenschappen kan hebben. ... Quercetin is van nature aanwezig in veel voedingsmiddelen en kruiden, waaronder: appels. 8 okt.2018

 Quercetine is de meest voorkomende flavonoïde in het dieet. Geschat wordt dat de gemiddelde persoon dagelijks 10-100 mg consumeert via verschillende voedselbronnen. Voedingsmiddelen die gewoonlijk quercetine bevatten, zijn uien, appels, druiven, bessen, broccoli, citrusvruchten, kersen, thee en kappertjes. 27 jun. 2019 -

Flavonoïde quercetine remt proinflammatoire cytokine (tumornecrosefactor alfa) genexpressie in normale perifere bloedmononucleaire cellen via modulatie van het NF-β-systeem
 De flavonoïden omvatten een grote klasse plantmetabolieten met een laag molecuulgewicht die alomtegenwoordig in voedselplanten zijn verdeeld. Deze voedings-antioxidanten oefenen significante antitumorale, antiallergische en ontstekingsremmende effecten uit. De moleculaire mechanismen van hun biologische effecten moeten nog duidelijk worden begrepen. We onderzochten het ontstekingsremmende potentieel van een veilige, veel voorkomende flavonoïde component in de voeding, quercetine, op zijn vermogen om de productie en genexpressie van de pro-inflammatoire cytokine tumornecrosefactor alfa (TNF-α) door mononucleaire cellen van menselijk perifeer bloed (PBMC) te moduleren. . Onze resultaten toonden aan dat quercetine TNF-a-productie en genexpressie op een dosisafhankelijke manier significant remde. Onze resultaten leveren direct bewijs van de ontstekingsremmende effecten van quercetine door PBMC, die worden gemedieerd door de remming van de pro-inflammatoire cytokine TNF-α via modulatie van NF-κβ1 en Iκβ.
American Society for Microbiology
https://cvi.asm.org/content/13/3/319.abstract
                 ______________________________________________________________________

Deze twee immuunondersteunende voedingsstoffen zijn te vinden in gewone voedingsmiddelen en in uw plaatselijke natuurvoedingswinkel. De vele afwijkingen van glutathione voedingsondersteuning kunnen wijzen op de behoefte aan gereduceerde glutathione. Coronavirus lijkt deze Superbugs te presenteren en tegelijkertijd het immuunsysteem te onderdrukken.Bijkomende frequentie-equivalenten geassocieerd met het Coronavirus zijn onder meer:
-Inhibitor van T-cel activering-Ovulatie regulatie
-Koolstofmonoxide
- Verschillende 911 gifstoffen
-Pituitair gen en stamcellen
-Gemolyse gendeficiëntie
-Een onderdeel van brandstofproducten
-Mitochondriale enzymen, ATP, koolstofdisulfide
-IJzerregeling
-Nagalase
-Arachidonzuur
-Eye-eiwitten
-Colesterol metabolisme
-Verschillende wervels, C-4 en S-4
-Histamine
-Choline
-Stress Response gen
 Op een recente podcast is gemeld dat dit virus eigenlijk een pneumonische plaag is. De BioAcoustic Frequencies passen niet bij pneumonie maar zijn nauw verbonden met Influenza B. Zie Bijlage 3 voor pneumonische informatie
 Andere on-line suggesties: het verbeteren van de pH van het lichaam met natriumbicarbonaat, magnesiumchloride, selenium en jodium, die allemaal in hoge doseringen kunnen worden toegepast om virussen bij de pas af te weren voordat ze zich vasthouden en een persoon verstikken. Al deze geneesmiddelen kunnen veilig en legaal thuis worden toegediend en men heeft geen recept nodig omdat ze van voedingswaarde zijn, niet farmaceutisch.


Ga voor het hele artikel in het engels naar  hier
 of download in engels als pdf

1. Vraag: Hoe wordt 5G hiermee geassocieerd?
Antwoord: Ik denk niet dat iemand dat antwoord zeker weet, maar een BioAcoustic Practitioner,
Robert O'Leary, schreef een artikel over vorig jaar dat werd gepubliceerd in Nexus Magazine.
Het artikel stelde een sterke relatie tussen 5G en ziekteverwekkers.

https://nexusnewsfeed.com/article/health-healing/bioacoustic-biology-and-soundhealth-answers-tough-questions-focus-on-5g

--------------------------------------------------------------------

Nooit eerder vrijgegeven informatie over het Coronavirus
Er zijn aanwijzingen dat er een compenserende optie voor dit virus bestaat
die wordt genegeerd, maar die de bevolking kan helpen als deze wordt onthuld.
 

Lees het laatste artikel van Sharry Edward en ontdek wat BioAcoustics heeft onthuld over het Coronavirus!
 

Omvat de BioAcoustic-frequenties die we hebben ontwikkeld als op wiskunde gebaseerde formuleringen
 die de huidige Coronavirus-bedreigingen zouden compenseren.

Soundfiles tegen pathogenen.
James Marshall's Story - The Creation of Le Ciel
Le Ciel is een lied dat symptomen met een pathogene aard lijkt te beïnvloeden en om te keren.
 Het is nuttig voor het verlichten van symptomen van verkoudheid, bronchiën, longen en keelpijn.
Le Ciel is gemaakt door acteur en componist, James Marshall, die dacht dat zijn leven voorbij
was na het advies van een conventionele medische zorgverlener. Hij ontdekte toen Sharry Edwards,
 de pionier van Human BioAcoustics, en wendde zich tot haar voor hulp. Nadat hij zijn
gezondheidsrapport van Edwards had ontvangen en haar advies had opgevolgd,
begon het leven van Marshall weer op het goede spoor te komen.
Het was zijn wens om Sharry vervolgens te helpen, wat leidde tot de creatie van het nummer Le Ciel.

https://soundhealthoptions.com/leciel


Frequenties die het lichaam weerstand geven tegen pathogenen.
Ga naar deze link en vul onderstaande toon combinaties in.

http://onlinetonegenerator.com/binauralbeats.html

We zijn klaar om de frequenties voor het publiek vrij te geven met deze kanttekeningen:


             1. Gebruik deze frequentiesets onder WGO's Compassionate Care Consensus


             2. Gebruik op eigen risico; van deze frequenties is niet bevestigd dat ze iets doen


             3. U erkent dat noch Sarah Westall noch Sharry Edwards medische professionals zijn
                 en dat niet beweren te zijn.  We verzamelen gegevens; als je beter wordt, is dat jouw probleem.


             4. Indien gebruikt, moeten deze formulesets worden gebruikt als twee gelijktijdig geleverde frequenties


             5. Deze frequenties worden gratis verstrekt, maar de informatie hierin blijft het intellectuele
                 eigendom van Sharry Edwards; Credit moet worden gegeven.


             6. Er kunnen geen claims worden gedaan met betrekking tot de effectiviteit van deze frequentiesets

Frequency list here:

 Ac     /     Bc

22.89     /     22.91

21.14    /     22.89

21.14    /    21.16

19.21   /    27.17

20.4       /    28.85